18 Eylül 2009 Cuma

Yeni nesil ipod touch eskileri kıskandırıyor

Apple markası ile aram pek yoktur. Bugüne kadar satın aldığım tek Apple markalı ürün 1. nesil bir ipod shuffle'dır. Onu da kız kardeşime hediye olarak aldığımı belirtmek isterim. Apple'ın 5. nesil ipod Nano ile değişen radyo düşmanlığı, benim Apple ürünlerinden uzak durmamada büyük bir etken. Ama daha da önemlisi, Apple ürünleri çevresinde oluşturulan kült bana gerçekten komik geldiği için pek yanaşmadığım söylenebilir.

Gel gör ki, piyasaya ilk çıktığı günden beri içten içe hoşuma giden, gönlümü çelen bir ürünü var Apple'ın; ipod Touch. multitouch ekranına mı yoksa parlak arka kapağına mı vuruldum bilmiyorum ama bu ürün beni cezbediyor.

Aylardır beklenen 3. nesil ipod Touch geçtiğimiz hafta nihayet tanıtıldı. Henüz ürün çıkmadan donanımının neleri içereceği konusunda bir çok spekülasyon yapılmıştı. Apple'dan kameralı ve GPS'li bir model bekleyenler hayal kırıklığına uğradılar. Fakat yeni ipod Touch farklı bir kaç yeni özellikle birlikte geldi. bunlardan şüphesiz en önemli olanı Bluetooth özelliği oldu. 339s0075 arm işlemcisi ile de çok daha hızlı bir makine haline gelen Touch, Steve'in de dediği gibi bir oyun konsolu olma yolunda epey ilerlemiş gibi gözüküyor. Ayrıca bu yeni oyuncağa sesle kontrol ve uzaktan kumanda modülü de barındıran mikrofonlu bir kulaklık eklenmiş. FM vericisini de unutmamak lazım.

görseller: www.apple.com

2 yorum:

  1. Bu i love it ve istediğiniz güzel Ipod olduğunu.telekupon

    YanıtlaSil
  2. Süper iPod i bu paylaşım için it.Thanks dokunmak seviyorum.

    YanıtlaSil